Sorthvid billede af holdet bag Arctic Outdoor

Hvem er vi?

Arctic Outdoor

Arctic Outdoor

Vi er et 100% dansk outdoor brand, baseret på ambitioner om at skabe let tilgængeligt outdoor udstyr, 'built to last', etisk produceret og som opfordre andre outdoor entusiaster på deres daglige eventyr gennem inspirerende historier og events. Vi er folk med erfaring om, hvad det vil sige at bruge de rigtige produkter i de rigtige miljøer.

Nicolai - co-founder

Som tidligere semi-pro skiløber, har Nicolai altid haft et godt øje for, hvilke elementer er vigtige for at kunne dyrke outdoor-livsstilen. Hans primære mission som founder af Arctic Outdoor, har været at udvikle en kollektion, som er 'built to last' – tidsløse, enkle designs i nøje udvalgte materialer.

GIF af Bo Co-Founder

Bo - co-founder

Bo er en del af ARCTIC A/S. Med 30 års erfaring indenfor tekstilproduktion, er Bo's viden og erfaring essentiel for produktudvikling samt en social og etisk ansvarlig produktion.

GIF af Marketing Nikolaj der sejler jolle i syden

Nikolaj - marketing

Nikolaj har tidligere været elitesportsudøver indenfor sejlsport på et højt konkurrenceniveau. Derfra har han været en del af flere e-commerce brands, hvor hans hovedfokus har været visuel identitet, foto og videoproduktion.

Udviklet til eventyr, bygget til at holde

Vores første sortiment udgør essentielle produkter til at opleve naturen og dens mange udfordringer, samt hverdagens små gaver.

30 års erfaring

Med rødder i tekstilbranchen

Vi udspringer af en familievirksomhed, som har mere end 30 års erfaring i at producerer og udvikle kvalitetstekstiler læs mere om vores historie her

Vores historie

Informationer

Firma navn: Arctic Outdoor

Juridisk navn: Arctic Outdoor ApS

CVR: 33248024

Startet: 2022/23

Adresse: Stensgaardvej 3, 5500 Middelfart

Tel.: +45 52 17 55 50

General info: info@arctic-outdoor.dk

Kundeservice: info@arctic-outdoor.dk