Dun clusters i en bunke

Materialer & teknologi

Vi går ind for at købe mindre og bedre - vores produkter er built to last
Rip-stop, stræk & ykk
Nøje udvalgte materialer

Gennem vores undersøgelser af holdbare, funktionelle materialer, har vi haft fokus på at vælge det bedste vi kunne finde. Ud over dette skal alle materialer og fabrikker være certificeret med Oeko-tex 100 som sikre mod sundhedsskadelige kemikalier. Vores outdoor bukser og skaljakker bruger PFC-fri behandling og vandtætte membraner som skaber en vandafvisende overflade og giver åndbarhed.

Billede af dunkanaler på dunjakke
Isolering med dun & fjer
Vi er eksperter inden for isolering

Vores årelange erfaring med dun og fjer, gør at vi kan udvikle isoleringsprodukter i høj kvalitet. Vi bruger RDS-certificeret moskusdun med 750 FP og ekstremt fine RDS-certificeret gåsedun med 850 FP. Dette er høje standarder og er med til at give et let og varmt produkt. Kvag vores erfaring er vi i stand til at spore præcist hvor dunenen kommer fra og dermed kan vi kvalitetssikre fyldet til dunjakkerne. Se blandt vores guide til valg af dunjakke.

Hvordan fungerer dun som isolering?
gåsedun 900P

Dun findes i flere forskellige kvaliteter, vi bruger kun dun som er af højeste kvalitet, dette betyder at vi kan levere et letvægtsprodukt og samtidig bruge mindre mængder af dun til at gøre vores jakker varme. Se vores vinterjakke sortiment der indeholder disse dun.

dun closeup

Innovativ teknologi

Ny teknologi gør os istand til at lave anderledes designs og fordele dunene på den bedste måde. Samtidig er teknologien på billedet strækbar og vandafvisende som giver den perfekte alsidighed og lethed ude i hverdagen eller på tur.

Billede af mand i en gul dunjakke

Ultra lette dunjakker

Et let produkt til outdoor aktiviteter er essentielt når man bevæger sig ud på eventyr, derfor er det vigtigt med funktioner som understøtter netop dette. Vores dunjakker kan pakkes sammen og enten hænges på tasken eller bruges som hovedpude når pladsen er begrænset.

Dunjakker med RDS-certificeret dun

S
M
L
XL
Mand vadehavet dunjakke forest base
2.500,00 kr
S
M
L
XL
Mand vadehavet dunjakke black gps
2.500,00 kr
S
M
L
XL
Mand vadehavet dunjakke climbing grey
2.500,00 kr
XS
S
M
L
Kvinde Vadehavet dunjakke atlantic mineral
2.500,00 kr