GIF af arkivbilleder

Vores historie

Vi har årelang erfaring inden for tekstiler og produktudvikling som en del af vores dna.

Historien bag

Arctic Outdoor er et nyt dansk outdoor brand. Vi har stolte rødder i familievirksomheden ARCTIC A/S, som blev stiftet af Herluf Brodersen tilbage i 1987. Med hans brede viden indenfor dun og tekstiler, samt dansk design, har han skabt en forretningsidé, som har været med til at forme ARCTIC A/S til det, det er i dag - nemlig specialister i udvikling og produktion af tekstiler, der sikrer varme og har langvarig holdbarhed.

GIF af arkivoptagelser fra Arctic A/S
GIF af kvinde iført Caminoen Dunjakke og Prædikestolen Skaljakke
Vores fokus

Igennem årtierne med udvikling af dun og tekstiler, har vi nu
defineret fremtidens gear inden for outdoor. Vores produkter er udviklet med et mindset om ”built to last” med et tidløst design. Naturen er et foranderligt sted, hvilket vores produkter er tilpasset. De vil kunne tilpasse en hver situation man kunne møde på sin vej, men aldrig sætte en stoppe for at fortsætte eventyret. Dette er missionen for os, at skabe muligheder og komfort i alle slags terræn med outdoor gear som en kompagnon.

Outdoor fælleskab

Vi tager ud på eventyr, og vi ønsker at have dig med på
rejsen. Med vores årelange historie og know-how,  er vores mål er at udfordre status quo af outdoor gear, til at være mere end bare gear. Vi vil inspirere samt skabe fællesskab og minder. Disse fællesskaber skal udfolde et sammenhold om passionen for eventyrer og naturen.

Altid gratis fragt, ombytning og 30 dages retur.

Vi vil gerne, at du kan handle trygt hos Arctic Outdoor, derfor tilbyder vi gratis fragt i hele danmark.

1-2 dages levering

hvis du bestiller din vare inden kl 14:00, kan du have din pakke næste dag.

24 timers kundeservice

Ud over at udvikle de bedste produkter, så er kundeservice en top prioritet hos os, derfor kan du altid tage kontakt til os.