Miljøbillede af kvinde iført Lapland Dunjakke og Dolomitterne Zip Off Bukser ved solnedgang

What's next?

Et univers af inspirerende historier og destinationer.
Mand og kvinde nyder kaffen med udsigt over Harzen iført Prædikestolen Skaljakke og Caminoen Dunjakke
Et inspirerende univers af historier fra unikke steder.

Vores 'what's next' inspirationsunivers handler om at vi connecter vores produkter til destinationer som vi mener er unikke og hvor vores produkter passer ind i. Disse historier kan være fortællinger, tips og tricks eller bare god læsning. I første omgang har vi løftet sløret for tre af historierne, som du finder nedenfor. Vi vil gennem dette univers inspirere outdoor-entusiaster til søge nye steder.

Harzen, Tyskland
Heksestien

Gå på opdagelse dybt i det fortryllende tyske landskab, hvor historien giver genlyd i dalene, skovene er indhyllet i mystik, og gamle sagn om hekse lader fantasien få frit spil. De grønne bjerge i Harzen og Harzen Nationalpark indbyder til at udforske en helt særlig del af Nordtyskland, og du kan få direkte adgang til herlighederne på en ugelang vandretur.

Harzen har det hele. Her finder du tætte, grønne skove, årtusindgamle moser og dybe klippekløfter. Dyk ned i flere tusind års historie, oplev UNESCO-verdensarv, og se Nordtysklands højeste bjerg – det legendariske Brocken på 1.141 meter.

Miljøbillede af mand iført Vadehavet Dunjakke

Mange ruter

Dronebillede af to personer på vandretur i farverige dunjakker

SKov og klipper

Par nyder kaffen med udsigt iført Prædikestolen Skaljakke

Flere spots

Zermatt, Schweiz
matterhorn

Med en højde på 4.478 meter er Matterhorn ikke helt det højeste bjerg i Europa, men det er alligevel et af de mest berømte. Den imponerende pyramideform af klipper, sne og is er omdrejningspunktet for nogle af de vildeste historier om menneskets evige stræben efter at gennemføre farlige bedrifter i naturens mest ubarmhjertige omgivelser. Der er bjerget Matterhorn, og så er der legenden Matterhorn. Det karakteristiske bjerg ligger på grænsen mellem Italien og Schweiz, knejsende højt over Alpernes dale og landsbyer.......

Miljøbillede af mand iført Matterhorn Skaljakke med Matterhorn i baggrunden

Høje tinder

Vadehavet dunjakke holder varmen i højderne

Ruter i højden

Mand og kvinde på ski iført Matterhorn Skaljakke

SKiløb

Dolomitterne, Italien
Tre cime di lavaredo

Der findes ingen bjerge i Europa helt som Italiens Dolomitter. De skarpe tinder knejser lodret og dramatisk over dybe dale og fredelige enge som en spektakulær legeplads for udendørs- og friluftsentusiaster. Er du én af dem, kan du forkæle dig selv med en rejse til denne del af Norditalien og overnatte i traditionelle bjerghytter langs den klassiske rute Tre Cime di Lavaredo – Lavaredos tre tinder.

Billede af kvinde iført Lapland Dunjakke og Harzen Buks

Unikke spots

Mand og kvinde iført Lapland Dunjakke nyder morgenstunden

Masser af muligheder

Miljøbillede af par efter besejret bjerg

Ruter for alle

Fanø, Danmark
Vadehavet

Vadehavet ved vestkysten er et helt unikt naturområde med lavvande, sandklitter og saltenge, så langt øjet rækker. Her er plads til at strejfe omkring, sænke tempoet og følge tidevandets rytmiske ebbe og flod. Fuglene flyver, sælerne svømmer, og landskabet forandres time for time. Hundredtusindvis af stære på træk samler sig i fantastiske mønstre mod aftenhimlen, så de på fascinerende vis formørker den lavthængende sol.

Se vores fleecetrøjer i blødt microfleece

Se alle
S
M
L
XL
Mand Pyrenæerne Fleecetrøje forest base
799,00 kr
S
M
L
XL
Mand Pyrenæerne Fleecetrøje black GPS
799,00 kr
S
M
L
XL
Mand Pyrenæerne Fleecetrøje Nomad sand
799,00 kr
XS
S
M
L
Kvinde Pyrenæerne Fleecetrøje Atlantic Mineral
799,00 kr

Altid gratis fragt, ombytning og 30 dages returret

Vi vil gerne, at du kan handle trygt og sikkert hos Arctic Outdoor, derfor tilbyder vi gratis fragt i hele Danmark.

1-2 dages levering

Bestiller du inden kl 14:00 kan du have din pakke næste dag.

24 timers kundeservice

Ud over at udvikle de bedste produkter, så er kundeservice en topprioritet hos os. Du kan derfor altid skrive i vores chat vindue, kontakte os på kontakformulaen eller ringe til os på +45 52 17 55 50